Verzekering & Financiering

Verzekering

Het verzekeren van je nieuwe auto is een belangrijke stap om de risico’s voor jezelf, het voertuig en eventuele inzittenden te kunnen beschermen.

Bij de aankoop van een auto ben je verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten. Past deze verzekering niet bij jouw situatie? Dan kun je ook kijken naar een WA+, AllRisk of (meerdere) aanvullende verzekeringen.

Ontdek op deze pagina welke auto- en aanvullende verzekeringen er zijn of maak meteen een vergelijking in de vergelijker.

Gebruik de vergelijker om jouw verzekering te berekenen en sluit hem direct af!

Financiering

Financieren gaat niet alleen over geld.
Het gaat ook over u toekomst.

Geld lenen kan natuurlijk overal. Maar doet u dat bij CarMix.nl Dealer Occasions, dan bent u verzekerd van een scherpe aanbieding.

Bij ons kunt u voor alle auto’s uw premie berekenen en online afsluiten. Van auto tot motor of kampeerauto (camper) en van oldtimer tot bestelauto.

U kunt direct uw premie berekenen en u kunt een gratis offerte aanvragen, u ontvangt direct een bevestiging in uw mailbox.

Privé: Flexibel & Mobiel

Laag minimum bedrag

Het minimale maandbedrag wat afgelost dient te worden, is slechts 1,5% van de totale lening. Heeft u wat meer te besteden, dan kunt u het maandbedrag verhogen of extra aflossen, altijd boetevrij.

U krijgt hiervoor een eigen beveiligde digitale omgeving, waarmee de lening vanaf de computer, tablet of telefoon kan worden beheerd.

Reserve potje

Naast de financiering kunt u kiezen voor een reserve. Dit bedrag kunt u zien als vangnet voor (onvoorziene) autokosten. Naast de gekozen reserve bouwt u ook reserve op door af te lossen.

Het reservepotje kost niets, zolang het bedrag niet opgenomen wordt.

Bereken aan de hand van uw persoonlijke gegevens wat u kunt financieren.
Vervolgens kunt u ons vrijblijvend een aanvraag versturen.

Zakelijk: Financial Lease

Heeft u een eigen onderneming? Dan komt u in aanmerking voor Financial Lease. Bij Financial Lease is er sprake van een vaste looptijd en de mogelijkheid op een slottermijn.

Aan het einde van de lening bent u de eigenaar van het voertuig.

In onze beveiligde geautomatiseerde module kunt u aan de hand van uw zakelijke gegevens snel en direct berekenen hoeveel u kunt lenen.

Vervolgens kunt u ons vrijblijvend een aanvraag versturen.
Bereken hieronder uw zakelijke financiering.

Bereken uw premie

CarMix.nl

Rijnstraat 5A
5347 KL Oss

T: 0412 - 651544
M: 06 - 1509 0847
info@carmix.nl

Openingstijden

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij graag op afspraak.

Locatie

CarMix - Oss

Reviews